انجماد ماهی قزل آلا

1397/07/26 19:37
انجماد ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلای رنگین‌کمان جزء ماهیان پرورشی و سردآبی است. قزل‌آلای رنگین‌کمان به دلیل فواید بی‌شمار آن، بو و طعم بسیار عالی همچنین به خاطر داشتن تیغ‌های بسیار کم که منجر به سهولت در خوردن می‌شود بازارپسندی بالایی دارد. چربی قزل‌آلای رنگین‌کمان از نوع غیراشباع و حاوی اسیدهای چرب امگاـ۳ است. پروتئین آن باکیفیت و حاوی اسیدهای آمینه ضروری است. ریزمغذی‌هایی چون ید، کلسیم، فسفر، سلنیوم، آهن، سدیم، پتاسیم و ویتامین‌های D- A - B12 به‌وفور در گوشت آن یافت می­شود.
انجماد ماهی
 از بهترین و مهم ترین روش نگهداری محصولات دریایی  میتوان به انجماد ماهی اشاره کرد. ترکیبات مغذي در مواد غذایی پس از انجماد، براي مدت نسبتاً طولانی حفظ  و کمترین تغییر  را می­کند. انجماد ماهی از رشد و نمو موجودات ذره‌بینی جلوگیري کرده و فعالیت آن‌ها را متوقف می­کند. بنابراین روشهاي مختلف انجماد به وجود آمده اند که هدف آن‌ها حفظ هر چه‌بهتر کیفیت مواد غذایی می‌باشد. به دلیل محدودیت‌هایی که در عرضه فراورده‌های شیلاتی به صورت تازه در تمام فصول سال وجود دارد، همچنین پایین آمدن کیفیت نگهداری بلند مدت ماهی در فریز های خانگی و دور بودن برخی از دریا و استخرهای پرورشی عرضه منجمد این محصولات در دنیا بسیار توسعه‌یافته است. با به‌کارگیری درست روش انجماد، می­توان کیفیت محصولات شیلاتی را تا حد نسبتا بالایی حفظ نمود.

روش های انجماد
 براساس سرعت منجمد کردن، انجماد به چهار روش تقسیم می­شود. این روشها شامل: انجماد کند با سرعت انجماد2/0 سانتیمتر در ساعت، انجماد تند با سرعت 5/0تا 3 سانتیمتر در ساعت، انجماد ناگهانی با سرعت انجماد 5 تا10 سانتی متر در ساعت و انجماد فوق ناگهانی10 تا 100 سانتی متر در ساعت می‌باشند درروش سریع که درزمان کمتر است و در تونل انجماد و در دمای منفی 40 درجه سانتیگراد فریز می شود، بنابراین خاصیت ماهی به طور کامل و مناسبی حفظ می‌شود. در نمونه‌هایی که تحت‌فشار منجمد شدند، تغییرات کمتري نسبت به نمونه‌های انجماد کند مشاهده شد. بهترین دما برای انجماد ماهی برای حفظ کیفیت طعم و بو مناسب دمای 30- تا 40-  درجه سانتیگراد می­باشد. خواص ماهی منجمد با روش های نگهداری مناسب حفظ‌شده است و از استانداردهای لازم از جمله کد بهداشتی نظارتی سازمان دامپزشکی نیز برخوردارند.
تونل انجماد IQF خطی
این نوع تونل انجماد سریع و تک محصولات را با خاصیت غوطه‌ورسازی محصول در هوای سرد (Fluidization) میسر می­سازد.
تونل انجماد نوع مارپیچی (اسپیرال)
این نوع تونل ها عمدتا به‌صورت پیوسته و در خط تولید برای انجماد فوری محصولات بکار میروند.
 
 
فروش قزل آلا
انواع ماهی قزل آلای رنگین‌کمان به‌صورت زنده و منجمد در سایزهای مختلف آماده به مشتریان عزیز می‌باشد. از 150-200، 200-250،250-300 ، 300-350،350-400- و بالاتر است.
ماهی‌های منجمد ما شکم خالی و بدون آبشش با رعایت تمامی استانداردهای انجماد موجود می­باشند و در کارتن‌های 10 و 15 کیلویی بصورت شمش عرضه می­شوند.

شماره تماس جهت سفارش خرید
09025345001
88904808-021
 

تماس با ما

ادرس 1:تهران،خیابان فاطمی،بین سیندخت وجمال زاده،پلاک 236 - معاونت آبزی پروری (میز مشترک سازمان شیلات ایران واتحادیه) ادرس 2:تهران میدان میوه و تره بار پیروزی غرف 81-82
02188904808
02166943293
09111931764
info@sardabi.ir

آخرین اخبار

1402/10/14 10:00
امار واردات و توليد قابل تاييد تخم چشم زده تا تاريخ14 ديماه 1402
1402/09/13 10:00
هفتمين نمايشگاه بين المللي شيلات و آبزيان ماهيگيري غذاهاي دريايي و صنايع وابسته
1402/09/04 10:00
امار واردات تخم چشم زده ماهي قزل الا تا پايان آبان ماه 1402
1402/08/02 10:00
درخواست عودت مابه تفاوت قيمت تخم چشم زده و قطع موقت واردات تا تعيين قيمت تخم چشم زده
1402/07/19 10:00
امار صادرات قزل الا - سالمون شش ماهه اول سال 1402
1402/07/19 11:00
امار واردات تخم چشم زده منتهي به 18 مهرماه 1402
1402/06/23 10:00
نظرات اتحاديه در جلسه مربوط به تخم چشم زده با وارد كنندگان و دفتر بازار سازمان شيلات
1402/06/23 11:00
اعلام نظر اتحاديه در خصوص نحوه توزيع نهاده قزل الا
1402/05/25 10:00
پيگيري تخصیص اعتبارات کم بهره برای مزارع پرورش ماهی قزل الا که در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ خسارت دیده‌اند
1402/04/31 10:00
ميزان واردات تخم چشم رده قزل الا تاتاريخ 31 تير ماه 1402

بلاک گالری تصاویر

آمار بازدید

3.53M
29.92K
740
3.5K
11.57K

تاریخ و زمان

سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
Tuesday 30 April 2024