1397/07/26 19:37
انجماد ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلای رنگینکمان جزء ماهیان پرورشی و سردآبی است. قزلآلای رنگینکمان به دلیل فواید بیشمار آن، بو و طعم بسیار عالی همچنین به خاطر داشتن تیغهای بسیار کم که منجر به سهولت در خوردن میشود بازارپسندی بالایی دارد. چربی قزلآلای رنگینکمان از نوع غیراشباع و حاوی اسیدهای چرب امگاـ۳ است. پروتئین آن باکیفیت و حاوی اسیدهای آمینه ضروری است. ریزمغذیهایی چون ید، کلسیم، فسفر، سلنیوم، آهن، سدیم، پتاسیم و ویتامینهای D- A - B12 بهوفور در گوشت آن یافت میشود.
انجماد ماهی
از بهترین و مهم ترین روش نگهداری محصولات دریایی میتوان به انجماد ماهی اشاره کرد. ترکیبات مغذي در مواد غذایی پس از انجماد، براي مدت نسبتاً طولانی حفظ و کمترین تغییر را میکند. انجماد ماهی از رشد و نمو موجودات ذرهبینی جلوگیري کرده و فعالیت آنها را متوقف میکند. بنابراین روشهاي مختلف انجماد به وجود آمده اند که هدف آنها حفظ هر چهبهتر کیفیت مواد غذایی میباشد. به دلیل محدودیتهایی که در عرضه فراوردههای شیلاتی به صورت تازه در تمام فصول سال وجود دارد، همچنین پایین آمدن کیفیت نگهداری بلند مدت ماهی در فریز های خانگی و دور بودن برخی از دریا و استخرهای پرورشی عرضه منجمد این محصولات در دنیا بسیار توسعهیافته است. با بهکارگیری درست روش انجماد، میتوان کیفیت محصولات شیلاتی را تا حد نسبتا بالایی حفظ نمود.
روش های انجماد
براساس سرعت منجمد کردن، انجماد به چهار روش تقسیم میشود. این روشها شامل: انجماد کند با سرعت انجماد2/0 سانتیمتر در ساعت، انجماد تند با سرعت 5/0تا 3 سانتیمتر در ساعت، انجماد ناگهانی با سرعت انجماد 5 تا10 سانتی متر در ساعت و انجماد فوق ناگهانی10 تا 100 سانتی متر در ساعت میباشند درروش سریع که درزمان کمتر است و در تونل انجماد و در دمای منفی 40 درجه سانتیگراد فریز می شود، بنابراین خاصیت ماهی به طور کامل و مناسبی حفظ میشود. در نمونههایی که تحتفشار منجمد شدند، تغییرات کمتري نسبت به نمونههای انجماد کند مشاهده شد. بهترین دما برای انجماد ماهی برای حفظ کیفیت طعم و بو مناسب دمای 30- تا 40- درجه سانتیگراد میباشد. خواص ماهی منجمد با روش های نگهداری مناسب حفظشده است و از استانداردهای لازم از جمله کد بهداشتی نظارتی سازمان دامپزشکی نیز برخوردارند.
تونل انجماد IQF خطی
این نوع تونل انجماد سریع و تک محصولات را با خاصیت غوطهورسازی محصول در هوای سرد (Fluidization) میسر میسازد.
تونل انجماد نوع مارپیچی (اسپیرال)
این نوع تونل ها عمدتا بهصورت پیوسته و در خط تولید برای انجماد فوری محصولات بکار میروند.
فروش قزل آلا
انواع ماهی قزل آلای رنگینکمان بهصورت زنده و منجمد در سایزهای مختلف آماده به مشتریان عزیز میباشد. از 150-200، 200-250،250-300 ، 300-350،350-400- و بالاتر است.
ماهیهای منجمد ما شکم خالی و بدون آبشش با رعایت تمامی استانداردهای انجماد موجود میباشند و در کارتنهای 10 و 15 کیلویی بصورت شمش عرضه میشوند.
شماره تماس جهت سفارش خرید
09025345001
88904808-021
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلای رنگینکمان جزء ماهیان پرورشی و سردآبی است. قزلآلای رنگینکمان به دلیل فواید بیشمار آن، بو و طعم بسیار عالی همچنین به خاطر داشتن تیغهای بسیار کم که منجر به سهولت در خوردن میشود بازارپسندی بالایی دارد. چربی قزلآلای رنگینکمان از نوع غیراشباع و حاوی اسیدهای چرب امگاـ۳ است. پروتئین آن باکیفیت و حاوی اسیدهای آمینه ضروری است. ریزمغذیهایی چون ید، کلسیم، فسفر، سلنیوم، آهن، سدیم، پتاسیم و ویتامینهای D- A - B12 بهوفور در گوشت آن یافت میشود.
انجماد ماهی
از بهترین و مهم ترین روش نگهداری محصولات دریایی میتوان به انجماد ماهی اشاره کرد. ترکیبات مغذي در مواد غذایی پس از انجماد، براي مدت نسبتاً طولانی حفظ و کمترین تغییر را میکند. انجماد ماهی از رشد و نمو موجودات ذرهبینی جلوگیري کرده و فعالیت آنها را متوقف میکند. بنابراین روشهاي مختلف انجماد به وجود آمده اند که هدف آنها حفظ هر چهبهتر کیفیت مواد غذایی میباشد. به دلیل محدودیتهایی که در عرضه فراوردههای شیلاتی به صورت تازه در تمام فصول سال وجود دارد، همچنین پایین آمدن کیفیت نگهداری بلند مدت ماهی در فریز های خانگی و دور بودن برخی از دریا و استخرهای پرورشی عرضه منجمد این محصولات در دنیا بسیار توسعهیافته است. با بهکارگیری درست روش انجماد، میتوان کیفیت محصولات شیلاتی را تا حد نسبتا بالایی حفظ نمود.
روش های انجماد
براساس سرعت منجمد کردن، انجماد به چهار روش تقسیم میشود. این روشها شامل: انجماد کند با سرعت انجماد2/0 سانتیمتر در ساعت، انجماد تند با سرعت 5/0تا 3 سانتیمتر در ساعت، انجماد ناگهانی با سرعت انجماد 5 تا10 سانتی متر در ساعت و انجماد فوق ناگهانی10 تا 100 سانتی متر در ساعت میباشند درروش سریع که درزمان کمتر است و در تونل انجماد و در دمای منفی 40 درجه سانتیگراد فریز می شود، بنابراین خاصیت ماهی به طور کامل و مناسبی حفظ میشود. در نمونههایی که تحتفشار منجمد شدند، تغییرات کمتري نسبت به نمونههای انجماد کند مشاهده شد. بهترین دما برای انجماد ماهی برای حفظ کیفیت طعم و بو مناسب دمای 30- تا 40- درجه سانتیگراد میباشد. خواص ماهی منجمد با روش های نگهداری مناسب حفظشده است و از استانداردهای لازم از جمله کد بهداشتی نظارتی سازمان دامپزشکی نیز برخوردارند.
تونل انجماد IQF خطی
این نوع تونل انجماد سریع و تک محصولات را با خاصیت غوطهورسازی محصول در هوای سرد (Fluidization) میسر میسازد.
تونل انجماد نوع مارپیچی (اسپیرال)
این نوع تونل ها عمدتا بهصورت پیوسته و در خط تولید برای انجماد فوری محصولات بکار میروند.
فروش قزل آلا
انواع ماهی قزل آلای رنگینکمان بهصورت زنده و منجمد در سایزهای مختلف آماده به مشتریان عزیز میباشد. از 150-200، 200-250،250-300 ، 300-350،350-400- و بالاتر است.
ماهیهای منجمد ما شکم خالی و بدون آبشش با رعایت تمامی استانداردهای انجماد موجود میباشند و در کارتنهای 10 و 15 کیلویی بصورت شمش عرضه میشوند.
شماره تماس جهت سفارش خرید
09025345001
88904808-021